Lykkelig indefra

Har du sat sejl?

28 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: frygt, hjertet som kompas, hjertets stemme
PrintFriendly and PDF
På et tidspunkt coachede jeg en klient, som overvejede skilsmisse, men hun var meget i tvivl om, hvorvidt det nu også var det rigtige. Hun spekulerede sig søvnløs over konsekvenserne. Disse spekulationer gjorde, at hun følte sig fastlåst og havde været det længe.

Hendes manglende evne til at forudse fremtiden holdt hende tilbage. For hvad nu hvis….

Beskrevet i billedsprog var hun som et skib, der flød rundt og rundt på vandet uden at have sat sejl.
Fordi hun ikke kendte destinationen var det tryggere at blive på stedet. Hun mistrivedes, men slog sig til tåls i en situation, hvor hverken hun selv eller hendes partner var lykkelige. Spurgt ind til hendes fornemmelse i hjertet var hun dog ikke i tvivl, men når hjernen tog over, kom frygten.
I mange situationer bliver du som menneske holdt tilbage af frygt. Fordi du ikke kender den endelige destination, kommer du ikke ud af stedet.
Sandheden er, at du her i livet ikke altid kan kende destinationen, du kan ikke kontrollere fremtiden.
Du er nød til at bruge dit hjerte som kompas og sætte sejlet og herefter have tillid til, at uanset hvorhen livet bringer dig, er det som det skal være, og du vil være i stand til at tackle det. Ellers forbliver du i dødvande.
Er der områder af dit liv, hvor frygten forhindrer dig i at sætte sejl?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251