Lykkelig indefra

Har du husket at tanke?

08 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: pauser, stress
PrintFriendly and PDF

Forleden havde jeg en af de dage, som var lidt rigelig travle. Jeg havde simpelthen fået booket min kalender for meget, og på vejen hjem fra et møde opdagede jeg, at benzinmålerens alarmknap lyste. Men i stedet for at give mig tid til at tanke, besluttede jeg, at det måtte vente til næste morgen. Det havde jeg glemt, da jeg vågnede, med det resultat at jeg fik en rigtig stressende morgen, fordi jeg også skulle nå forbi tankstationen.

Set i bakspejlet er det faktisk en fin metafor for, hvad der sker når du har for travlt og ikke får prioriteret dine pauser, du kører simpelthen dig selv ned.
Og uden “benzin på tanken” ryger dit overskud og din energi.
Jeg hører så ofte travle mennesker sige, at de bare liiige skal forbi næste deadline, så er de i mål, så skal der slappes af. Sandheden er snarere, at så kommer næste opgave og næste…. I manges arbejdsliv er det et vilkår, at opgaverne står i kø, og derfor handler det i stedet om at acceptere, at det er sådan det er, og så finde en måde at leve med det på. Huske at holde pauser, huske at tanke….

“Livet er nu!”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

8 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251