Lykkelig indefra

E du A’er eller B’er?

01 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagliv
PrintFriendly and PDF

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan hulen jeg når at blogge, i en travl hverdag med job og 3 børn.
Forklaringen er, at jeg som regel blogger meget tidligt om morgenen, inden resten af familien står op.
Jeg er udtalt A menneske, min hjerne fungerer simpelthen bedst på det tidspunkt. Blogindlæggene står i kø sammen med mig under bruseren for at komme ud.

Så de gange, hvor jeg ikke når at blogge fra morgenstunden, bliver jeg virkelig udfordret. Så bliver mine indlæg vendt og drejet, og tænkt meget igennem, og resultatet bliver derefter. Men indrømmet, når 3 børn skal vækkes og roligt ud af døren, kan det være et kapløb med tiden.

Lige nu sidder jeg f.eks. og skæver til uret, og tænker jeg har 10 minutter til, så må jeg i gang med morgenvækningen. For den er nemlig også styret af A og B. Mindstepigen er A menneske som jeg, vi har ofte været oppe og i gang flere timer før resten af huset vågner. Så ingen problemer her, hun er nem at vække.Vores store pige derimod er så udtalt B menneske, at hun går rundt som en zoombie i flere timer, havde vi kunnet finde en skole til hende, hvor mødetiden var senere på dagen, ville vi gøre det!

Teenagesønnen har altid været Aer, men teenagetiden er nu ved at få bugt med det.
Min mand er afgjort B’er, men skal pga. sit arbejde op omkring kl. ca. 4 om natten. Jeg fatter simpelthen ikke, hvordan han gør, og er ikke sikker på, at det er sundt på den lange bane.
Hvordan påvirker A og B tingene hjemme hos dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251