Lykkelig indefra

Dagens allerførste tanke

16 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: bør og skal, energi
PrintFriendly and PDF

“Påskeferie”!! Og dernæst en hurtig optælling – 10 fridage ligger forude, hvilken herlig fornemmelse.
I går snakkede jeg med en veninde om påskeferien, og hun fortalte, at de havde mange praktiske ting, de skulle have lavet. Hendes stemme lød ikke ligefrem energifuld, da hun remsede dem op.

Herhjemme har jeg to meget forventningsfulde piger, og der er ikke grænser for de ting, de har lyst til at lave i ferien. Allerhelst synes den store, at det meste skal være NU.
Jeg foreslog hende derfor at lave en liste med aktiviteter, som hun har lyst til, så vi kunne fordele det lidt over dagene.
Det kastede hun sig med ildhu over, og listen ligger her ved siden af mig:

Ting jeg gerne vil:
I biografen
Shoppe
Mor-datter dag
Far-datter dag
Søskende-dag
I skoven
På stranden
Mormor-morfar og mig dag
Farmor og mig dag
Slikdag! :-)

Tja, det passer jo faktisk meget godt med antallet af dage….Måske skulle jeg liige skynde mig lidt og få lavet min egen; “Hvad har jeg lyst til liste”.
Mon ikke det viser sig, at der er en del sammenfald.
Har du lavet din?

“Når vi lærer at sige dybt og lidenskabeligt ja til det, der virkelig betyder noget, så begynder freden at sænke sig i vores liv som gyldent sollys, der trænger ned til skovbunden”
Thomas Kinkaide
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251