Lykkelig indefra

At gøre lidt ekstra ud af det

09 april , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdaglykke, hverdagsbilleder
PrintFriendly and PDF

Hver fredag tager min teenagesøn skjorte på i gymnasiet. Det er simpelthen “skjortefredag”. Dejlig ser han ud, min bredskuldrede søn, og jeg er overbevidst om, at der er nogle gymnasiepiger, der nyder synet. I virkeligheden er det jo en ganske enkel ting at gøre, som bare handler om at stryge en skjorte og tage den på. Men denne enkle handling betyder alligevel, at hverdagen liige bliver en tand festligere. Jeg overvejede at gøre ham kunsten efter, så hver fredag for mig blev “kjolefredag”, men i stedet har jeg besluttet, at det bliver lørdag.

Det er så nemt at ryge i det totalt afslappede look i weekenden, men i virkeligheden er det jo der, hvor vi har tiden sammen og kan nyde synet af hinanden. Indrømmet, det er ikke praktisk at skifte kaninbur og ordne have i kjole, så løsningen bliver nok at klæde om lørdag aften.
Ligesom mine svigerforældre, der vælger at spise i spisestuen om lørdagen i stedet for i køkkenet.
Nogle gange skal der ikke så meget til for at gøre ekstra ud af det.
Og hvem ved, hvis jeg er rollemodel, om min mand så kunne lade sig inspirere til at indføre “skjortelørdag”…..han ser dejlig ud i skjorte.
Har du nogle gode ideer til, hvordan man ellers på en enkel måde kan festliggøre hverdagen eller for den sags skyld weekenden?

“Det mindste man kan gøre sig er umage”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251