Lykkelig indefra

Til bal i forsamlingshuset

27 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: indre stemme, valg, vanskelige beslutninger
PrintFriendly and PDF

Vi var til en herlig forældrefest i går aftes, i det lokale forsamlingshus. I efteråret tog vi en svær beslutning om skoleskifte for vores ældste datter. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning både for hende og os.
Hun trives bedre både socialt og fagligt end nogensinde, og forældrene i den nye klasse er så søde og imødekommende.
Hvilket vi endnu engang fik bekræftet i går aftes, da taget var ved at lette på forsamlingshuset af snak, latter og drinks i baren.

Ser i bakspejlet skulle vi have truffet beslutningen langt før, men vi gik i mange år og vejede for og imod. Vi vidste jo hvad vi havde, men ikke hvad vi ville få. Og hvad nu hvis….. det ikke blev bedre….. hvis hun ikke fandt nogle nye veninder, hvis…….

Jeg ser også mønstret i mange coachingsammenhænge, hvor “hvad nu hvis” mønstret holder mange kvinder fast. Det kan f.eks. være i et dårligt ægteskab, i et job de inderst inde er trætte af, eller i en veninderelation, som ikke længere er givende. Det kræver mod at forlade det velkendte og kaste sig ud i ukendt terræn.

Men sandheden er jo, at vi ikke kender fremtiden. Måske bliver det værre, måske bedre, vi ved det ikke.
Men handler vi på vores inderste fornemmelser, er det min erfaring, at det som regel går godt. Og hvis ikke, kan man jo i de fleste sammenhænge træffe et nyt valg. Og hvad nu hvis…….det der venter på den anden side, rent faktisk er et bal i forsamlingshuset.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251