Lykkelig indefra

Jeg tramper nye stier

14 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: faste, forandringer, vaner
PrintFriendly and PDF

En lille status på mit minus sukker projekt:

  • Min ekstreme sukkertrang er væk (må dog stadig bede børnene gemme deres slik langt væk)
  • Min hovedpine er lettet.
  • Min energi er ved at vende retur.
  • Mine børn har igen en glad mor.
  • Min mave har det godt.
  • Min mand har tabt 2 kg, jeg har taget ½ kg på……

Det bedste er fornemmelsen af, at jeg styrer sukkeret og det ikke styrer mig.
Jeg er stadig chokeret over, hvor afhængig jeg var blevet af det skidt og overrasket over de voldsomme symptomer det udløste at stoppe.
Jeg kan ikke lade være med at tænke over, hvor svært det må være for de mennesker, som har et større forbrug end jeg, at komme ud af det.
Vejen frem for mig har været at tilføre meget mere protein i min kost, spise mere regelmæssigt og grovere fødevarer. Mit rescue kit har været dette:

Powermorgengrød, bestående af havregryn og gode krydderier, som har trukket natten over.
Mandler og rosiner, som trækker i vand i køleskabet og smager lækkert.
Yogi the, der smager sødt og krydret.

Det har været en svær vane at bryde, men jeg tror på, at det lykkes nu.
At bryde vaner er som at trampe nye stier i skoven. Guderne skal vide, at det er nemmere at gå af de kendte og veltrampede stier, men når først du har fået banet en ny vej, bliver det nemmere og langt mere spændende. Du oplever skoven og dig selv fra en helt ny vinkel.

I starten gik jeg der på stierne alene, men nu har min mand heldigvis fået lyst til at gå med, og det er nu engang lettere at bane vejen, når man er to.
Og børnene? Mon ikke vi også efterhånden får lokket dem med.
Jeg tror det, men enhver forandring starter nu engang bedst hos én selv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251