Lykkelig indefra

Jeg blev tilgivet

26 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: passion
PrintFriendly and PDF

3 stive timer på en hård træstol på forreste teaterrække, så han ikke engang kunne tage sig en morfar undervejs, og så Shakespeare!! Det var hård kost, jeg bød min langt fra teatervante mand i går, men jeg blev tilgivet. For det var en oplevelse, speciel, morsom og imponerende. Skuespillerne var under en meter fra os, så tæt på, at man følte, de talte udelukkende til os. De havde utrolig mange og svære replikker og fremstod dybt passioneret omkring deres arbejde. Netop det synes jeg i sig selv var oplevelsen værd, at opleve talent og passion på klos hold! Det kan man ikke andet end nyde.

Jeg har aftalt med min mand, at vi vil gå på opdagelse i livet, sige ja til ting vi ikke har prøvet før (selvfølgelig kun hvis det føles rigtigt), ud fra en filosofi om, at livet skal nydes nu og ikke drukne i hverdagens trivialiteter.
Vi havde ikke på eget initiativ valgt at gå ind og se denne teaterforestilling, men vores gode venner inviterede og vi blev en oplevelse rigere, fordi vi sagde ja.
Har du oplevet at blive positivt overrasket ved at sige ja til noget, hvor du normalt ville have sagt nej?

“When was the last time, you did something for the first time?”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251