Lykkelig indefra

Hysteri og hovedpine

12 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: faste, motivation
PrintFriendly and PDF

Spørger mig selv, hvem det kvikke hoved var, som limede “minus sukker” på mit visionboard for 2011, for det kan da ikke have været mig ?!
Det holder hårdt her i disse dage. Over mit hoved ligger en tung dyne af hovedpine og mit sædvanlige positive humør er erstattet af let hysteri. Jeg hallucinerer om fyldte påskeæg og cola. Var slet ikke klar over, at min trang til sukker var blevet så massiv. Havde det ikke været for min stædighed, og fordi jeg har forpligtet mig overfor min kollega og her på bloggen, var håndklædet nok kastet i ringen.

Men jeg giver ikke op! Jeg har læst, at 3-4 dagen er den værste og jeg holder stand, forudsat at min mand ikke begynder at tvangsfodre mig med chokolade.
Jeg fastholder motivationen ved at tænke på alt det, som det vil give mig at holde ved. Jeg tænker, at vejen frem vil være at få stabiliseret mit blodsukker. Alle de kloge kogebøger er hentet ned fra loftet og er ved at blive studeret, og jeg arbejder på en madplan. Udgangspunktet er, at det skal være enkelt og til at finde ud af, så det bliver et realistisk projekt. Madlavning er ikke min stærke side, så enhver inspiration vil være kærkommen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251