Lykkelig indefra

Hvem må jeg citere om lykken?

23 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagslykke, indre lykke, opskrifter på lykke
PrintFriendly and PDF

Jeg har i mit indlæg om lykke fået så mange fine citater fra jer læsere, om hvad lykke er for jer.
Jeg er næsten færdig med min e-bog, som vil indeholde let tilgængelige opskrifter på hverdagslykke.
I bogen vil jeg meget gerne have mulighed for at kunne bruge nogle af jeres dejlige citater, så hvis jeg kunne lokke jer, der har bidraget til at skrive her nedenfor, om jeg må citere jer? Og hvis flere har lyst til at bidrage, er det stadig ikke for sent, husk jeg kvitterer med et gratis eksemplar af e-bogen. De citater, jeg ikke får brug for i denne omgang, vil jeg gemme til den bog, jeg har på tegnebrættet.

Eva med bloggen Stjernestøv i Silkeregn har apropos Lykke, startet en skøn Give Away, hvor opgaven går ud på, netop at skrive hvad Lykke er….. Tjek den ud her
Hvilken skøn måde at sende positiv energi ud i blogland på.

Lykke for mig er mange ting, f.eks den boblende fornemmelse, som jeg får i kroppen, når jeg har bidraget til menneskers vækst gennem mit arbejde. Eller når jeg sidder samlet med min familie rundt om aftensbordet, og latteren forplanter sig hos os alle. Men lykkefølelsen kan såmænd også indfinde sig, når jeg sidder og glor ud af vinduet, mens jeg drikker en kop the og tænker over tilværelsen.

Lige på denne herlige forårsdag, er lykken den berusende duft af små solgule erantis i fuldt flor:

”Lykken er meningen og formålet med livet, hele sigtet og målet med menneskets eksistens”

Aristoteles
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

10 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251