Lykkelig indefra

Hvad vil du gerne vide om lykken?

15 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdaglykke, indre lykke
PrintFriendly and PDF

På torsdag går jeg offline i et par dage for at skrive en e-bog om hverdagslykke.

Her på min blog skriver jeg jo om emnet forholdsvist ustruktureret, inspireret af hvad der her og nu fylder i min egen hverdag. Men jeg har et ønske om at uddrage essensen og lave en overskuelig e-bog, der kan give dig enkle og virksomme opskrifter på hverdagslykke. Så du bliver i stand til at skrue op for dit indre lykkebarometer og lærer at hæve dit lykkeniveau i hverdagen.
Hver af os har sikkert vores egen definition af lykke, men mange siger, at for dem kommer lykken kun i glimt, i sjældne stunder.

Det synes jeg er ærgerligt, så jeg vil i stedet gøre mig til fortaler for hverdagslykke. Hvorfor ikke gå efter at føle mest mulig lykke lige der i hverdagen, for det er jo nu engang hverdage der er flest af.

Husker du de søde tegneserier om lykke?
Lykke er……
Det vil glæde mig meget med lidt inspiration fra dig, som læser min blog, inden jeg drager afsted i skrivehi. Hvis du har lyst vil jeg hjertens gerne høre dit svar på nedenstående spørgsmål, enten som en kommentar eller via min mail: info@hyldgaard-coaching.dk
Som tak kvitterer jeg med et gratis eksemplar af min e-bog, lige så snart jeg har fået skrevet den færdig.
Hvad er lykke for dig?
Hvornår var du sidst lykkelig?
Hvad gjorde, at du var lykkelig?
Hvad vil du gerne vide om lykken?
 “Lykke er ikke en station, man ankommer til, men en måde at rejse på”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

11 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251