Lykkelig indefra

Hvad har du brug for?

10 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: faste
PrintFriendly and PDF
Jeg fik et rigtigt godt “fastefif” fra en af mine dejlige faste læsere, som jeg gerne vil dele.
Hun skriver, at jeg fremfor at have fokus på det jeg vælger fra, kan stille mig selv spørgsmålet; “Hvad har jeg brug for?” Og hun minder mig om at: “Intet mad smager så godt som slank føles”
Det råd har betydet, at jeg har taget mig et varmt karbad her i eftermiddag, i stedet for at kaste mig over caffe latte og chokolade.
Vi spiser ofte på vores følelser, på den indre dialog der fortæller os, at vi da vist har haft en hård dag, og fortjener lidt sødt. Og her er det rigtigt vigtigt at få sorteret ud i, hvad der er hvad. Hvis vi trænger til selvforkælelse betyder det jo ikke nødvendigvis være gennem maden.
Lone powerprinsesse har også et tilsvarende spørgsmål, der kan anvendes. Hun spørger simpelthen sig selv, inden hun kaster sig over vingummierne: “Er det her kærlighed til mig?”. Hvis man svarer ærligt på det spørgsmål, skulle det blive nemmere at vælge blåbær i stedet. Lige nu tror jeg dog bare, jeg ville svare “JA!!” og kaste mig frådende over hele pakken, for min krop skriger på sukker. Jeg er taknemmelig for, at vi ikke har noget i huset og for dem, som har forpligtet sig sammen med mig, så det bliver nemmere at holde fast.
Hvornår slipper sukkertrangen mon??
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

7 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251