Lykkelig indefra

Gid jeg var en hest

30 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: taknemmelighed
PrintFriendly and PDF

De er da så heldige, at de kan stå op og sove! De sidste 3 nætter har jeg afprøvet samtlige stillinger at sove stående i, fordi hver eneste gang jeg lægger mig ned, så udløser det en hoste, der vækker mig.
Pokkers, hvor nætterne er lange på den måde, og hvor man mangler energi om dagen.
Forhåbentligt slipper hosten snart, så jeg igen kan få min nattesøvn.
Og hvor skal jeg bare påskønne det så, og ikke tage mit helbred for givet.
For 7-9-13, uanset min mands bemærkning forleden, så er jeg da for det meste rask.

Det minder mig om, da jeg var til foredrag med Chris Macdonald, hvor han demonstrerede hvordan han hver morgen, når han vågnede, hoppede på sine ben, viftede med sine arme, og trak vejret dybt. YES han levede og hans krop virkede! Eller sagde han mon YEHAH!!
Nå men pointen var, at vi skulle huske ikke bare at tage det som en selvfølge, men i stedet hver dag påskønne vores fantastiske kroppe, og det vi kunne bruge dem til.
Det være sig hermed indlemmet i min taknemmelighedsliste. Fremover vil jeg ikke kun påskønne min krop, når jeg gennem sygdom bliver mindet om, hvordan den normalt plejer bare at fungere. Men hoppe ud af sengen med et kampråb. Minder du mig om det?
I mellemtiden ville jeg blot ønske, jeg var en hest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251