Lykkelig indefra

Er du klar til forandring?

02 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagsmod, mål
PrintFriendly and PDF

“Du kan tvinge et æsel ned til floden, men du kan ikke tvinge det til at drikke.”
Det er et  godt gammelt ordsprog, som jeg stadig ofte tager i brug. I mit arbejde som coach, hjælper jeg mine klienter til at tage de skridt, der føles rigtige for dem i forhold til at nå deres mål.
Men successen er afhængig af, hvor klar den enkelte klient er i forhold til at handle.
Hvor de er i forhold til deres “ready track” – Er de der på togskinnerne, hvor de er klar til at flytte sig?
Eller bliver de ved med bogstaveligt talt at hænge i bremsen og finde på undskyldninger for dem selv ?

Du kender det måske fra dig selv, i de situationer hvor du ønsker forandringer, men i virkeligheden ikke har taget en helhjertet beslutning. I virkeligheden er det bedre at få drømmen frem i lyset, få kigget godt på den og beslutte hvor vigtigt, det så i grunden er. Heller give slip på et mål, der ikke bliver taget handling på, end at lade det ligge og sluge energi og give dårlig samvittighed.

Det der ofte kan være en barriere ift. at få taget handling på drømmene er tanken om, at det er fuldstændig uoverskueligt. Her kan det være en ide at nedbryde målet i bestanddele og tage små skridt af gangen.
Anja Vintov har skrevet en god bog med titlen “Flyt dig lidt”, som netop omhandler dette tema, og giver dig redskaber til at øge dit hverdagsmod. Som hun skriver; “Mod kan også være bittesmå, tilsyneladende ubetydelige skridt. Skridt, som med tiden gør en verden til forskel.”
Hvor i dit liv savner du hverdagsmod?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251