Lykkelig indefra

Det tager kun 21 dage

31 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: faste, hæmmende mønstre, mål, målsætning, sukkerfri
PrintFriendly and PDF

Det siges, at det tager 21 dage at bryde en vane og få en ny.
21 dage har jeg nu været sukkerfri og er ikke faldet i med chips, slik og kager ( pånær 2 gange).
I dag oplevede jeg virkelig effekten, da jeg kom hjem og var træt efter sygdom og en lang arbejdsdag, men alligevel var i stand til at holde mig fra franske kartofler. Jeg tror simpelthen mit blodsukker er ved at blive stabilt, og det er så skønt.

Min dårlige vane var ikke så vidtrækkende, og det er min erfaring, at når du skal bryde mere massive mønstre, så skal der mere til. Der sker det ofte, at du falder i flere gange, må op på hesten igen og starte forfra. Billedligt talt forestiller jeg mig en af de gammeldags grammofonplader, hvor stiften drejer rundt i riller. Jo dybere riller/spor der er dannet i pladen, jo sværere er det at skabe nye riller og komme væk fra de eksisterende. Tilsvarende fungerer det i din hjerne, der skal simpelthen rent fysiologisk dannes nye nervebaner, og de automatiserede baner skal brydes.
Det er langt fra altid nemt, men når det lykkes er det fantastisk, og når du har haft succes med at ændre én uvane, så er det nemmere at tage fat på de næste.

I dag snakkede jeg med min “minussukker makker” og vi blev enige om 2 ting; for det første skal vi finde en god måde at fejre det på, når vores faste slutter til påske, og for det andet skal vi videre med et nyt mål.
Min vægt er jo gået i stykker undervejs, så jeg ved ikke, hvordan status er på det område. Men i morgen har jeg aftalt med min mor, at hun tager deres vægt med herud. Uha!
Jeg har på fornemmelsen, at næste mål skal handle om at kunne passe bikinien til sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251