Lykkelig indefra

Den allerførste gang

04 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: oplevelser, udfordringer
PrintFriendly and PDF
Forleden faldt jeg over citatet; “When was the last time, you did something for the first time?”
Det fik mig til at tænke over, hvornår jeg i grunden selv, sidste gang prøvede noget for allerførste gang.
Nu har jeg det med at udfordre mig selv, og jeg kunne godt komme op med en del småeksempler, meen jeg måttte lede lidt i hukommelsen efter et eksempel på sidst, hvor jeg virkelig prøvede noget, jeg aldrig havde prøvet før.
Derfor har du her et billede af mig bag på en snescooter på Grønland.
Kørte han stærkt?
Skreg jeg helt vildt?
Troede jeg nærmest mit sidste øjeblik var kommet?
JEP, men det blev alligevel til en oplevelse for livet!
Hvornår har du sidste gang, gjort noget for første gang?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251