Lykkelig indefra

Bolde i luften

24 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: energi, prioritering
PrintFriendly and PDF

Det går stærkt for tiden, jeg har mange bolde i luften og har endnu ikke fået grebet dem alle.

Mange af dem har jeg selv sendt derop, nogle er kastet derop af andre, og hænger der i luften og venter på, at jeg griber dem. Og det er ikke alle boldene, jeg holder lige meget af, selvangivelsen for eksempel. Nu gælder det blot om at fordele boldene ligeligt, så jeg ikke mister pusten og energien.

Jeg trækker vejret dybt, stiller mig selv spørgsmålet: “Hvad har jeg brug for?” og lytter til svaret. Planlægger en hjemmearbejdsdag for at skabe mig overblik, går en lang tur i foråret og snupper en pause. Boldene må altså hænge der lidt endnu, til jeg igen er klar til at jonglere.

“De ting der betyder mest, må aldrig blive ofre for de ting, som betyder mindst”
Goethe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251