Lykkelig indefra

3 x snooze

28 marts , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagliv, hverdaglykke
PrintFriendly and PDF

Fik testet snoozeknappen på mit vækkeur til det yderste her til morgen. Hverken børnene eller jeg var vist blevet indstillet til sommertid. Jeg er blevet smittet med en virus, der har sat sig på mine lunger, så host, host, natten har været lang, og bedst som jeg sov allerbedst, lød alarmen.
Nå, men på vej over til skole med mindstepigen, gjorde fuglene og solen deres til at vække mig.
Vores han og hunkanin er blevet sat sammen, og der er små pjuskede kaninunger på vej.
Selv med en lidt træt mandag, skal det nok gå hen og blive en god uge.

Og mon ikke der snart møder en mandagskvik medarbejder op hos Blogger og tryller vores billeder frem igen? Det håber jeg, for lige nu må du forestille dig et billede af en sød kaninunge.
Måske kan du se en lille næsten usynlig firkant? I så fald, så prøv at klikke, måske kommer den frem, som op af tryllekunstnerens sorte hat :-)

Hokus, pokus, om blogger bare opdagede problemet, eller om det var min teenagesøn, der tryllede, fandt jeg ikke ud af, men hvor er det skønt, at jeg igen kan indsætte billeder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251