Lykkelig indefra

Passion og pastelkridt

23 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: ferie, kunst, passion
PrintFriendly and PDF
Ahh… vi har vinterferie i denne uge og skal bare slappe af og tanke energi. Jeg har meldt os til et par arrangementer i lokalområdet, hvor vi skal på opdagelse i passionens verden. Det lader åbenbart til at blive ugens tema.
I går var vi på Arken, som er et moderne kunstmuseum i Ishøj. Der var en spændende malerworkshop for børn, hvor de skulle lade sig inspirere af Anna Anchers smukke værker.
Børnene skulle eksperimentere med pastelkridt,
mens de voksne sad model. De lavede de skønneste fortolkninger af forældrenes ansigtstræk.
Det her skal forestille min søster.
Og griser pastelkridt? Jep! Vi var meget farvestrålende, da vi så resten af udstillingen.
Som ekstra bonus opdagede vi, at der var en fantastisk udstilling af Hans Scherfigs farvestrålende værker.
Mindstepigen var dybt optaget af dette kunstværk med lysbølger.


Da vi kom ud fra museet blev vi mødt af denne himmel….og det var jo et kunstværk i sig selv,
blev vi hurtigt enige om.

 Ps. Udstillingen med Anna Ancher løber helt til juni måned og Hans Scherfig til april, det er et besøg værd. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251