Lykkelig indefra

Når 2 + 2 giver 5

10 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: fællesskaber, Female Network, synergi, synergieffekt, visionboard
PrintFriendly and PDF

I går aftes mødes jeg med mit Female Network, som kort fortalt er en gruppe af engagerede kvinder med interesse for personlig udvikling, der mødes en gang om måneden. Jeg er så priviligeret, at jeg får lov at undervise og coache dem undervejs. Gruppen mødes over ½ år,  nu er vi halvvejs, og det er fantastisk at opleve, hvor meget de allerede har rykket. De startede med at lave visionboard, og de kan allerede se hvordan flere af deres drømme er ved at gå i opfyldelse. Men det bedste af det hele er næsten oplevelsen af, hvor givende det er at mødes i en gruppe, hvor udgangspunktet er 100% opbakning og anerkendelse.
Der bliver grinet, grædt og jublet i trygge rammer.

Den synergieffekt det giver, når flere mødes med det samme fokus er helt overvældende. Jeg tror på, at den slags fællesskaber er sunde for krop og sjæl, hvad enten man så mødes over kreative aktiviteter eller om personlig udvikling. Tja, faktisk kan det vel sammenlignes med den fede fornemmelse, det er at være en del af  fællesskabet i blogland! Hvor jeg lige nu smutter over til Hanne og tjekker ud, hvad hun mon har fundet på til dagens tema i hverdagsbilleder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251