Lykkelig indefra

Jeg har endelig fundet et magisk prøverum

25 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: magi, passion, shopping
PrintFriendly and PDF
Her midt i børnenes vinterferie, tyede jeg til et mor-trick og bestak pigerne med hver en 50’er, mod selv at gå i Bog & Ide, mens jeg fik ½ time for mig selv.

Jeg har nemlig opdaget en vidunderlig kjolesalon i Roskilde, hvor prøverummet er ganske magisk.
Du går ind i butikken med vinterbleg hud og elektrisk hår og bliver mødt af Trine Vestersøe og af hendes smukke kjoler, som er skræddersyet til at fremhæve dine feminine sider.

Trine er ganske unik til at se og fremhæve dine styrker og til at hjælpe dig med at kamuflere dine ømme punkter. En nål her, en nål der og lige et bælte til at dække over mavedellen. Og vupti, med et trylleslag trækker hun forhænget fra, og du ligner en million. Skrantede dit selvværd, da du kom, går du derfra med løftet pande. Overbevist om, at dit udseende alligevel ikke er så ringe endda og fyldt op med ny energi.

Trine er så smittende passioneret omkring sit arbejde med at finde det bedste frem i hver enkelt kvinde, at det ikke lader mig i tvivl om, hvor jeg skal købe mine kjoler fremover!
Og til jer bloglæsere, der ikke bor på djævleøen, så kig forbi butikken, hvis du alligevel skal lege turist til sommer. Så kan du se Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet ved samme lejlighed. Men min største anbefaling går nu til Kjolesalonen

Se hvilke skønne forårsfarver, der er på vej.

Smukke nederdele i et design, der ikke strammer over maven.
I like!
Selvfølgelig også et udvalg af fristende tasker.
Og håndsyede bælter, der sidder lige hvor de gør mest gavn.

Yndige konfirmationskjoler, hvis du kender nogle, der skulle have det behov her til foråret?
Ups, den havnede vist i mit garderobeskab, hvor længe tror du, jeg kan gemme den der,
 før den bliver opdaget?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

9 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251