Lykkelig indefra

Hverdagsbilleder – noget om hovedbeklædninger

11 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagliv, hverdagsbilleder
PrintFriendly and PDF

Jeg har altid misundt de kvinder, som kan bære hat og har gentagne gange selv forsøgt, men jeg har ikke hattehoved. Til gengæld har jeg i mange af mine unge år båret en ridehjelm, fordi jeg havde halvpart i en skøn islandsk hest. Men det tæller nok ikke helt i denne sammenhæng. Så derfor må du se min eneste hovedbeklædning – min hue!

Den er ikke noget særligt, men er det alligevel for mig, fordi den rummer en historie. Min mand har købt den til mig i Sverige, da vi var på en sjælden weekendtur alene til Landskrona sidste vinter. Det begyndte at sne og jeg frøs  godt og grundigt om ørerne. Vi ledte forgæves i en del butikker efter en hue til mig, og næsten som vi havde opgivet, fandt han stolt denne hue til mig  bagerst på en hylde i H & M. På det tidspunkt var jeg næsten ligeglad med, hvordan den så ud, bare den kunne varme mine røde ører.
Derefter gik vi videre hånd i hånd i skumringen i det dejlige snelandskab og bare nød en uforstyrret stund sammen.

Det lader til, at huen skal trækkes godt ned om ørerne i dag…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251