Lykkelig indefra

Hverdagsbilleder – hønsefødder og gulerødder

10 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: den dovne kok, hverdagliv, hverdagsbilleder
PrintFriendly and PDF

Uha, uha, det her med hverdagsbilleder bliver da mere og mere afslørende, først måtte jeg indrømme, at jeg ikke er særlig god til rengøring, så at jeg foretrækker høje hæle og i dag, at jeg langt fra er en mesterkok.
Hvilket billede får du kære bloglæser snart af mig……

Nå men, det er faktisk min mand, der laver maden herhjemme, mens jeg står for borddækning, salaten og oprydningen. De sjældne dage hvor jeg laver mad, skal det helst være nemt og efter opskrift.
Her har jeg fornylig fundet en genial kogebog, der passer perfekt til mine evner; ” Den dovne kok”.
En kogebog hvor der på bagsiden står skrevet; “For at overleve i en travl hverdag er det nødvendigt indimellem at insistere på at være doven og springe over, hvor gærdet er lavest. Hvad skulle man ellers gøre? Den dovne kok fokuserer på, hvordan man kan opnå det bedste resultat med den mindste indsats.”
Kan man andet end elske den kogebog?!
Og den holder hvad den lover!
I aften skal vi have blomkålssuppe:

ps. Jeg har før bragt en opskrift fra kogebogen på et genialt bradepandebrød, der passer godt til suppen.

pps. Kogebogen er lige nu på tilbud i Bog & Ide

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

6 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251