Lykkelig indefra

Hverdagsbilleder – en lille pige i flade sko

09 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdagliv, hverdagsbilleder, sko
PrintFriendly and PDF

Dagens tema i hverdagsbilleder i dag er fodtøj. Og lad mig slå fast med det samme, at hende pigen i de flade sko, sjældent er mig. Jeg føler mig ikke særlig feminin i flade konvolutter, men foretrækker de høje hæle.
Det har givet anledning til meget kærligt mobberi. Jeg har jo en baggrund som ergoterapeut, og forestil dig fodtøjet blandt ergo og fysioterapeuter….ja, sundhedssandaler eller gummisko.
Undtagen mig, jeg klaprede rundt i mine høje sko, så ingen var i tvivl om hvem der kom, mine skridt har altid afsløret mig.

Lige for tiden klaprer jeg rundt i mine nyeste støvler:

 Her er et udvalg af de højhælede:

Men, men, jeg har ét par flade sko, købt af nød, fordi min ischiasnerve drillede.
De er dog ikke tit i brug, så hellere lide for skønheden.
Og de her er undværlige herude på landet:
Ps. Fik jeg fortalt, at mine yndlingsfarver er grøn og lilla? ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

9 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251