Lykkelig indefra

Hvad du kan lære af klokkeblomst

26 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: barndomsdrømme, passion, talent
PrintFriendly and PDF

Her i vinterferien har jeg nydt at sidde med mindstepigen og se film, godt pakket ind i sofaen.
I går så vi “Klokkeblomst”, og det var lige en film efter mit hoved.
Vidste du, at alle feer fødes med et unikt talent, der afgør hvad de skal arbejde med i Drømmehaven?
Der er f.eks. feer, der vækker dyrene efter deres vintersøvn, feer der passer havens blomster, og feer der lærer fugleungerne at flyve. Alle feer udfylder en værdifuld plads i haven. Klokkeblomst er dog noget træt af “kun” at være Pot og Pande fe, og forsøger at skifte talent med temmelig katastrofale følger. For det vigtigste du kan gøre er at tro på dig selv og tro på, at du er værdifuld lige som du er. Mmm.. hvilken dejlig pointe.

Jeg er velsignet med 3 unikke børn, som er meget forskellige, også hvad angår deres talenter.
Min teenagedreng forstår matematik på et plan, som jeg synes er ganske ubegribeligt. Min store pige er meget kreativ og kan alt med sine hænder, mindstepigens talent kender jeg endnu ikke, men hun har en umættelig appetit på viden, helst om naturen, og hun elsker at gå på museer.
Kunsten bliver at hjælpe dem i retning af at kunne bruge deres talent i deres arbejdsliv. Jeg tror på, at hvis der er noget du nyder at lave og er passioneret omkring, så kan du ikke undgå at blive god til det. Så derfor er det dit talent, du skal have som rettesnor, når du skal beslutte, hvad du skal lave, når du bliver stor. Og det er også her du skal lede, hvis du som voksen skal skifte karriere.

Jeg er så spændt på, hvilken vej mine børn vil vælge og glæder mig til at bakke dem op i deres drømme.
Også i de situationer, hvor det betyder, at jeg fredag aften må lette mig fra sofaen for at hjælpe min ældste datter med at kreere en rislampe med muffinsforme….tænk hvis hun er bestemt til at blive en muffinlampe fe!

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”
Elanor Roosevelt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251