Lykkelig indefra

Bøger der taler

05 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: bøger, fantasi
PrintFriendly and PDF

Her i weekenden skal jeg på bogudsalg, op og snuse til bøgerne, lytte til, hvilke af dem der taler til mig, og som jeg absolut må have med hjem.
Som regel bliver det bøger om personlig udvikling, men af og til overraskes jeg.
For et par år siden, var jeg gået ind til en bogantikvar og gik rundt på må og få mellem de lange rækker af bøger, og pludselig fandt jeg en digtsamling, som jeg måtte se nærmere på….
Den var skrevet i det år jeg blev født og havde oveni købet en personlig hilsen fra forfatteren;

Til Lutje på 21 års dagen

Men der er tanker
man aldrig til andre betror –
tanker man ejer alene
hvor rødmen er slut
når de iklædes ord –
det er drømmenes
blomstrende grene

Inger Eriksson

Min fantasi får vinger, og jeg forestiller mig, hvem Inger var, om hun stadig lever, hvilke hemmelige længsler og drømme hun havde, og ser tydeligt den unge pige for mig som fik digtsamlingen …..

Jeg ønsker mig, at mine børn vil opleve den samme glæde ved bøger, men frygter lidt, at de gulne sider i en meget læst bog, vil erstattes af en e.bog, der vitterligt kan tale…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251