Lykkelig indefra

Øv bøv, jeg gider ikke

28 februar , 2011 - af Charlotte - Kategori: hverdaglykke, hverdagsliv, ugeplanlægning
PrintFriendly and PDF

“Jeg vil ikke i skole” var mindstepigens første replik, da hun slog øjnene op her til morgen. Den næste var “øv, bøv!”
Vinterferien er slut. Vi har nydt hver eneste bid af den, og skal i gang med at omstille os til hverdagen. Mit sind var ikke meget anderledes end mindstepigens, lige da jeg vågnede meget tidligt her mandag morgen. Inden jeg nåede at stoppe på hold, var min indre båndoptager gået i gang, og havde afspillet alt det jeg skulle forholde mig til, ikke bare i dag, men en helt måned frem.

Det gode ved hverdagen er måske netop, at den er sådan en fremragende øvelsesarena.
Udfordringen er ikke at blive opslugt helt og aldeles af den, men være i stand til at stoppe op af og til, og forholde sig til, om tingene går som de skal, eller om der er behov for justeringer.
Jeg gør dette hver søndag, hvor jeg sætter mig og planlægger min uge på en særlig måde ud fra mit livsformål, mine roller og mine værdier.

Det virker for mig, særligt når jeg husker på, at der skal være rum til glæde. Så kan jeg lettere stoppe min indre båndoptager og sætte et andet bånd på, der minder mig om, at jeg jo rent faktisk holder af hverdagen.
Men må vist lige ned og hjælpe mindstepigen med at skifte bånd, inden hun skal i skole….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251