Lykkelig indefra

Sov sødt barnlille

19 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: gode tanker, nattesøvn
PrintFriendly and PDF


I går aftes da jeg puttede mindstepigen, sludrede vi lidt om de her dumme drømme, der har det med at forstyrre hendes nattesøvn for tiden. Hun sagde, at hun ikke havde lyst til at sove, fordi hun var bange for at drømme uhyggeligt. Jeg prøvede at forklare hende, at man faktisk godt selv kan prøve at styre sine tanker.
Hvis man nu f.eks. tænkte på en masse gode ting, inden man skulle sove.

 “Ah ha” sagde hun, “nu forstår jeg”,”det er ligesom med en bus, der er fyldt med en masse dumme mennesker, men hvis man så inviterer en masse søde og glade mennesker ind i bussen, så kan de dumme tilsidst ikke være i bussen længere og er nød til at stige ud!” 
Og med det billede på plads, begyndte vi så at lukke gode ting ind i bussen; minder om jul og sommerferie, sjove oplevelser, bamser og gode veninder. Lige indtil bussen var helt stuvende fuld og parat til at køre.
Hun faldt i søvn med et smil på læben og sov hele natten igennem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251