Lykkelig indefra

Når tingene falder på plads

12 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: skoleskifte, vanskelige beslutninger
PrintFriendly and PDF

I efteråret måtte vi tage en meget vanskelig beslutning om skoleskifte for ældstepigen.
Tiden herefter har budt på mange følelsesmæssige rutcheture, og vi har som forældre gang på gang været i tvivl, om det var den rigtige beslutning, vi havde truffet.
Jeg har ikke tal på de tårer, som jeg har tørret af våde kinder, og alle de morgener hvor det har været med tunge skridt, at hun har gået i skole. Vi har snakket op og ned af stolper, forklaret at al begyndelse kan være svær og bedt hende være tålmodig en tid endnu.
Og så i dag kommer hun hjem i højt humør og fortæller, at hun altså bare er glad for den nye skole. Hun har fået mange flere venner og lærer meget mere. Hun synger, traller og danser.
Og moderen mærker en tung sten falde fra skulderne med et brag, og trækker vejret heeelt ned i maven af ren og skær lettelse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251