Lykkelig indefra

Magiske øjeblikke

10 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: magiske øjeblikke, nærvær
PrintFriendly and PDF

Mit arbejde er for mig ganske enestående, fordi det dagligt involverer tætte møder med andre mennesker.
Forleden havde jeg et ganske særligt møde, et af dem, som lægger sig til rette i hjertet.
Jeg var ude ved en ældre dame, der havde rundet de 90. Hun modtog mig i døren, kunne ikke erindre mit ærinde. Men inden længe blev det også sekundært. Vi fik sat os over i sofaen og hun rykkede ganske tæt på mig, høreapparatet drillede, og så begyndte hun at fortælle.
I den næste times tid, delte hun de vigtigste oplevelser fra sit liv med mig. Gik frem og tilbage og fandt billeder fra gemmerne, fra hendes ungdomstid, af børn og børnebørn. Også de svære minder, fik jeg del i; om afskeden med hendes mand, om fortrydelsen ved ikke at have sovet ved hans side, den nat han lukkede sine øjne. Jeg fik lov at følge hende på rejsen, tiden stod stille i et af de her sjældne magiske øjeblikke, hvor der kun er nærvær. Jeg glemte rent, at jeg skulle videre i dagen.
Løsrev mig omsider med besvær og blev fulgt helt ud til døren. Hun takkede mig for mødet. Men takken var nu helt på min side…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251