Lykkelig indefra

Kreahjælp søges

28 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: kreahjælp
PrintFriendly and PDF

Mine to piger har besluttet, at vi skal være kreative, så i går aftes kom de hjem med en bunke stof og bånd fra deres farmors gemmer. Den mindste siger ligefrem, at hun vil være designer. Jeg må være tøjmannequin og stå musestille, mens hun draperer tøj rundt om mig, som hun selvfølgelig sætter fast med nåle.
Jeg tænker, at jeg må finde på noget at aflede hende med. Så jeg har fundet min symaskine frem bagerst fra skabet, hvor den efterhånden har stået i årevis.
Og så er det, jeg bliver blank. Hvad stiller jeg på med en bunke gammelt stof, hvor af noget af det vist nok er tørklæder? Havde jeg nu været kreablogger havde jeg sikkert allerede omdannet dem til en smart nederdel.
Nemme forslag modtages med kyshånd…hjælp! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251