Lykkelig indefra

Jeg blev så glad

18 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

I dag modtog jeg en uventet mail fra en kvinde, som jeg ikke har haft kontakt med længe.
Hun ville bare takke mig for min blog, som hun holdt af at læse.
Åh, hvor blev jeg glad. Som blogger kan man ind i mellem blive overvældet af tvivl og skriveblokering og stille sig selv spørgsmålene; “Er det interessant nok det jeg skriver?” “Er der nogen, der følger med?”
Det kan være svært at holde gejsten oppe og svært at finde på inspirerende indlæg.

Og så tikker der sådan en skøn mail ind, der bekræfter, at det faktisk kan gøre en forskel, og at der så sandelig er nogle derude, der læser med.
Og så kan man lidt igen…
Det får mig til at tænke, at vi sikkert allesammen kan blive lidt bedre til at rose og give anerkendelse.

Jeg får langt fra selv prioriteret den positive feedback nok i hverdagen.
For noget tid siden læste jeg dog en bog af en kendt kvinde og valgte helt spontant at sende hende en tak for dejlig læsning.
Jeg kunne have valgt at overbevise mig selv om, at det sikkert ikke ville betyde noget, men jeg gjorde det alligevel. 2 min. tog mailen mig og jeg fik en stor tak tilbage.
Men alene i hverdagen er der jo rig lejlighed til anerkendelse; tak din kollega varmt for hjælpen,
se din partner eller dine børn i øjnene og sig tak – bare fordi de er til…..

Her nedenunder er der en blomsterbuket  som tak for mailen til den skønne kvinde, som tog sig tid til at skrive til mig, og som tak til alle jer der følger bloggen :-)

TAK


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251