Lykkelig indefra

Et lille eventyr om mig

26 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: award, blogleg, eventyr, hverdagslykke
PrintFriendly and PDF

Der var engang en lille pige, der kom til verden for snart mange, mange år siden.
Hun blev født i december måned, og fik derfor som skæbne at vokse op i skyttens tegn.
Familiens lillesøster blev hun, selv om de vist i virkeligheden havde ventet en dreng, og hun skulle have heddet Bo.

Hun voksede op som en fantasifuld lille pige, der brugte meget tid i naturen.
Med et kamera over den ene skulder og en lidt for tyk gravhund under den anden arm. Dens navn var Basse, og på deres lange gåture, foretrak den at blive båret fremfor selv at bruge sine korte ben.

Som nabo havde pigen sine bedsteforældre, og hun tilbragte derfor mange timer med sin yndlingsmormor, som havde et lidt skrøbeligt sind, men en rig fantasi. I hendes have voksede et helt hegn af syrener, der havde vokset sig så højt, at syrenerne knapt kunne nås fra jorden. Men så holdt hendes mormor hende i fødderne, mens hun fik lov at kravle ud på taget og plukke løs af de smukke blomster. Lige siden var syrenen hendes yndlingsblomst.

I skolen var pigen stille, men dygtig, hun syntes dog absolut ikke altid tingene var en leg.
Dog havde hun en tæt veninde, som hun var tryg med, helt i deres eget univers kunne de være.
Heste blev deres venner, og de kunne tilbringe timer på hesteryg, de to sammen.
Velsignet var hun også med en storesøster, som hun altid kunne stole på.

Som i alle eventyr, skulle pigens liv heller ikke forløbe uden modstand.
I en del år kæmpede familien med at få tingene til at fungere, og på et tidspunkt faldt det hele fra hinanden. Tiden førte dog familien sammen igen, og læringen tog alle de alle med videre i livet, ikke længere i tvivl om den kærlighed de nærede til hinanden.

Pigen var i mellemtiden blevet voksen og havde selv stiftet familie, desværre viste vejen sig at være stenet,
og de måtte rejse videre hver for sig. Men med en værdifuld gave i form af en elsket lille dreng, som de måtte finde ud af at dele.

Siden hen mødte kvinden, prinsen på traktoren og sammen fik de to dejlige piger.
Nu bor de langt, langt ude på landet , hvor de dagligt øver sig på at fastholde hverdagslykken, i det liv, som jo trods alt er et eventyr….

Og snip, snap, snude, så er den historie ude, og mon ikke historien rummede 8 ting om mig, du ikke vidste i forvejen??

Sådan har jeg valgt at tackle mine awards. I legen lå dog også en opfordring til at sende den videre til 8 andre bloggere..
Det har jeg svært ved, der er så mange fantastiske bloggere i blogland, og de fortjener alle anerkendelse.
Så til alle jer skønne bloggere derude; tak fordi I dagligt vælger at dele jeres liv, til inspiration og glæde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251