Lykkelig indefra

Det sker kun for mig – og Anton!

31 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Altså ham fra Jullerup Færgeby – jeg har revnet mine bukser!

Troede ellers jeg havde styr på dagen, madpakkerne var smurt, taskerne pakket, og jeg var i slendrefart på vej over i skolen med mindstepigen, iført mine pæne nye bukser. Så fik hun en sten i støvlen, og jeg skulle bukke mig ned og tage den ud. Ritsjj….og sceneskift, jeg er nu taknemmelig for min halvlange jakke og går i hurtig fart over i skolen. Får sat mig på et af bordene, ligesom for at kamuflere lidt, og så får jeg en lang træsplint op i låret. Hmmm…..hvad mon universet vil fortælle mig om de bukser? ;-)

Nå men, jeg er lige hjemme og skifte til et par praktiske bukser og hive en splint ud, inden jeg tager fornyet tilløb til mandagen……
Who wants to be perfect?

Ps. Skal lige en tur over på skolen igen, da mindstepigen skal til sundhedsplejerske. I det spørgeskema vi skal aflevere, har hun på spørgsmålet; “Hvad gør dig glad?”, svaret; “Franske kartofler!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

5 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251