Lykkelig indefra

At tage sin egen medicin

21 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: boxtimist, positiv tænkning
PrintFriendly and PDF

Da jeg satte mig til aftenbordet i går var jeg sur, ikke over noget særligt, bare fordi en hormonel betinget hovedpine havde leget boksebold med mit hoved hele dagen. Så i stedet for at være glad over, at teenageren havde lavet lasagne, blev jeg irriteret over, at han ikke havde gidet at lave salat til.

Der går ikke mange sekunder, før resten af familien har bemærket mit humør, og sørme om de så ikke rotter sig sammen om mig og tager mine egne kneb i brug.
“Nå, lille mor” siger teenageren ironisk (altså…hvor har jeg ikke vænnet mig til, at han er blevet ½ meter højere end mig ) “Nu er det vist dig, der starter med at finde 3 positive ting ved dagen!” Pigerne hentede boxtimisten, og jeg måtte med rynket pande i gang.

Inden længe var børnene også i gang med at fortælle glade ting fra deres dag. Min mand rejste sig forgrint fra bordet, og nød at jeg måtte tage min egen medicin. Og tanken om salaten, den blev næsten glemt :-)
Ps. i morgen trækker jeg lod om Boxtimister, du kan endnu nå at være med, blot du skriver en kommentar under indlægget.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251