Lykkelig indefra

At lytte til hjertet

13 januar , 2011 - af Charlotte - Kategori: at lytte til hjertet, proaktiv, visionboard
PrintFriendly and PDF

I dagene mellem jul og nytår lavede jeg visionboard for det nye år, og her allerede 14 dage inde i det nye år, begynder de første ønsker at manifestere sig.
Små som store ting, med en fart der næsten overrumler mig.
Nu er det jo ikke sådan, at jeg har lavet visionboardet og derefter bare har lænet mig passivt tilbage og ladet tingene ske. Jeg har været proaktiv og har taget handling. Vel og mærket på de ting, som har føles rigtigt i mit hjerte.
For det er en af de vigtigste ting, som jeg har lovet mig selv i 2011.
Jeg vil lade mit hjerte tale og tillade mig selv at lytte.
Og så tillade de gode ting at ske uden at betvivle dem.
Det i sig selv kan være en udfordring :-)
Hvad har du lovet dig selv for det nye år?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251