Lykkelig indefra

Umulige unger

09 december , 2010 - af Charlotte - Kategori: børn og stress, stress
PrintFriendly and PDF

Kender du de dage, hvor børnene bare skændes indbyrdes over bagateller? Absolut ingenting skal der til, de behøver såmænd bare opholde sig i samme rum.
Du gør sikkert, som jeg, dit bedste og forsøger at mægle. Måske ender du også sommetider i det røde felt? Og tager dig selv i at stå og råbe: “Nu stopper I med at skændes og opfører jer pænt, ellers!!” Bagefter tænker du, hvor kom det fra, var det ikke netop sådan, du havde lovet dig selv, at du aldrig ville være?!
Trøst dig med, at din reaktion er helt naturlig. Når tingene bliver for meget, er det nemmeste i verden at ryge tilbage i gamle mønstre og lade fortidens stemmer tale. Kunsten er at få stoppet op, inden tingene accelererer.
Familieterapeut Fie Hørby deler via sit nyhedsbrev ud af 3 gode tips til at sige nej og 1 tip til, når du skifter mening undervejs. Kan kun anbefale at downloade det. Det er tips, jeg har hørt før, men som bestemt kan tåle en gentagelse. Så næste gang ungerne skændes, kommer jeg naturligvis ikke med tomme trusler om at tage nissestrømperne ned eller ringe til julemanden…..( mens nogle hører det )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *