Lykkelig indefra

Landkort over blogland ønskes

29 december , 2010 - af Charlotte - Kategori: blogland, landkort over blogland
PrintFriendly and PDF

Jeg er ny i blogland, altså forholdsvis, har kun været her siden i sommers, og det er først fornyligt gået op for mig, at det rent faktisk er et land.
Da jeg startede fandt jeg mit eget lille sted og begyndte at indrette det, helt uvidende om, at der var andre beboere. Jeg havde kun fokus på væggenes farve, og hvilket indhold mit sted skulle have.
Det var kun mine allernærmeste, der opdagede mit nye hjem, og som jeg inviterede indenfor.
Jeg tumlede frit omkring, uden at kende til spilleregler.
Efterhånden fik jeg stukket næsen uden for døren og opdagede, at jeg havde naboer.
Naboer som jeg kunne besøge og gå på opdagelse hos.
Ikke uden en vis uro i maven, for pludselig gik det op for mig, at det jo var gensidigt. Der var jo rent faktisk andre end min mor, som kunne kigge indenfor hos mig. Uha, hvilken præstationsangst, det medførte.
Levede mit hjem nu op til standarden, og hvordan indrettede man sig i grunden?
Hvem ville jeg gerne have på besøg og hvad skulle jeg byde dem på?
Min have var ikke noget særligt, og mine kreative evner begrænsede. Og min hverdag generelt, var den interessant nok?
Efterhånden blev min tvivl dog overvundet af min lyst til at dele, og jeg begav mig mere og mere på opdagelse i landet udenfor.
Hvilket eventyrligt univers at fortabe sig i. Jeg kunne gå ad en stikvej og ende op et helt fremmed sted, hvor jeg aldrig havde været. Og nogle dage, kunne jeg slet ikke finde vej hjem igen.
Overblikket har jeg stadig ikke, mon nogle har?
Jeg må ud og spørge de andre beboere i blogland. Samtidig kan jeg måske høre, hvad de gerne vil bydes på, når jeg inviterer dem indenfor, og hvordan man får dem til at lægge en besked på køkkenbordet, inden de går? :-)

Min drømmebolig i blogland
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

21 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251