Lykkelig indefra

Cinderella på 42

07 december , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Lørdag aften var vi inviteret til kobberbryllup. Min mand og jeg havde en sjælden eftermiddag uden børn.
Han havde lovet mig en ny kjole og et par sko som min fødselsdagsgave.
Efter 3 timer i et stuvende fuldt shoppingcenter, var det eneste udbytte, elektrisk hår og et par sorte, lidt kedelige sko. Som jeg selvfølgelig alligevel ikke kunne passe, da jeg kom hjem og min hævede fødder var svundet lidt ind.
Panikken bredte sig, da jeg fortvivlet kiggede ind i mit klædeskab endnu engang.
En time før vi skulle ud af døren, ringede jeg derfor i desperation til min søster, kastede mig ned i bilen og kørte rask afsted. Blev modtaget i døren af søster og mine to skønne store niecer, som havde ryddet klædeskabet.
Som en anden cinderella, blev jeg i løbet af den næste halve time forvandlet. Den ene lagde neglelak, mens den anden lagde makeup og satte hår. Og således i ført “ny kjole” og højhælede sko, kunne jeg sætte mig ind i bilen og køre hjem i hast. Derhjemme tabte min mand underkæben over forvandlingen og vi nåede festen næsten til tiden. Nød lærer nøgen kvinde at spinde….når der vel og mærket står hjælpende feer klar med nødhjælp :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251