Lykkelig indefra

Zumba

31 oktober , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Jeg havde forsvoret, at jeg ville lade mig rive med af bølgen. Mig, med mine rustne hofter og manglende rytmesans, men nu er jeg solgt. Min dejlige veninde skal til at uddanne sig til zumbainstruktør og derfor skal hun øve sig. Så i går overgav jeg mig til rytmerne, kønt så det ikke ud, men skideskægt var det og danselysten sidder i min krop endnu.
Og det er suveræn antistress-medicin, kombinerer høj puls, at være tilstede i kroppen (du kan ikke tænke én eneste anden tanke i mens) og en pokkers masse latter!
Kan kun sige; Prøv det ;-)
Her er lidt inspiration:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251