Lykkelig indefra

Jeg var engang så klog

11 oktober , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Da jeg var yngre end jeg er nu, var mine holdninger mere firkantede, jeg var lettere at forarge og sværere at flytte.
Var dybt rystet over min 40årige kollega, der var gift og havde 3 børn, som indledte et forhold til den lækre 20årige pædagogmedhjælper! Jeg rystede på hovedet over de forældre, som afleverede børn med sorte negle! Jeg opfattede min modne ven, som ikke ønskede at indlede et nyt forhold lige efter skilsmissen som desillusioneret, og var lettere forarget over hans ideer om at finde en kæreste, men at de skulle bo hver for sig!

I dag har jeg opdaget, at kvik tørrende neglelak er fantastisk til at kamuflere sorte negle.
Min mand og jeg beder sommetider ironisk hinanden om at se den ansættelseskontrakt og stillingsbeskrivelse, der må følge med her i  Familieforetagendet, for ind i mellem føler vi os næsten som arbejdskollegaer. Vi overvejer sågar at bygge ud, så vi kan få et værelse hver, eller blot en skurvogn at være lidt alene i.
Smiler lidt ad mit yngre jeg, og sender en undskyldende tanke til alle dem, jeg fordømte, og håber, at jeg også engang må blive set på med milde øjne, hvis lakken skulle ryge af og afsløre de sorte negle ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251