Lykkelig indefra

If you love somebody set them free

13 oktober , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Her ser du Springer, han er en tam kanin, som har fået sin frihed, forstået på den måde, at vi hver morgen lukker ham ud af hans bur.
Så udforsker han terrænet hele dagen, snakker med de andre kaniner, kommer over og lader sig kæle med, og om aftenen kan vi så gå ud til ham, samle ham op, kæle lidt med ham og lukke ham tilbage i buret.
Jeg har ikke tal på de gange, hvor velmenende forbipasserende er stoppet op og har gjort os opmærksom på, at vores kanin altså er sluppet løs. Vi siger som regel bare tak, i stedet for at kaste os ud i en forklaring. For ja, det er da risikabelt at lade ham løbe frit omkring. Vi risikerer, at han bliver taget af en ræv eller af en løs hund. Men Springer har bare aldrig været en kanin, som trives i et lille bur med begrænset frihed. Nu har han et pragtfuldt liv, måske bliver det ikke så langt, men vi nyder hver dag synet, når vi ser ham sprinte glad omkring i haven.
I går sad jeg og iagttog ham, mens jeg nød min te i efterårssolen, og tænkte over de selvskabte bure, vi mennesker sommetider vælger at blive i. I stedet for at risikere noget, bliver vi i trygheden, i det velkendte….
Men der hvor livet virkelig opleves og leves er faktisk, når vi vover springet, og vi tør forlade det trygge i vores komfortzone og kaster os ud i ukendt terræn.
Måske bare på en lille sviptur. Så ja, hvorfor ikke have en kanin som forbillede og turde vove pelsen, begive sig lidt ud på eventyr og i nye udfordringer, bare engang i mellem ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

3 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251