Lykkelig indefra

Glædesperler

07 oktober , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Nogle dage går alting bare op i en højere enhed; inspirerende selskab, solskin, nærvær og dybe samtaler.
Inden i mig mærker jeg bobler af glæde, og jeg føler mig helt høj af livet.
Jeg forestiller mig, at jeg trækker dagen og disse dyrebare øjeblikke på en perlerække, som ganske særlige smukke og unikke perler. Måske er der i perioder langt i mellem disse unikke perler, og en lang række af de almindelige, men den glans, hvormed de lyser, giver glans til hverdagsperlerne, selv til de grå af slagsens….
Og jeg er taknemmelig for hvem af dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *