Lykkelig indefra

At gå tur med alle sanser

19 oktober , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Midt her i en efterårsferie med børnene, fik jeg pludselig et par timers frirum forærende. Stod så i valget mellem at bruge tiden på vasketøjet eller på en gåtur i det dejlige vejr.
Valget faldt på gåturen. Jeg er et skarn til at få mediteret, selv om jeg jo så udemærket ved, at det bare virker, men i stedet for at slå mig selv i hovedet over det, vælger jeg at i reglen at gå en lang tur, og på denne måde at få blæst krop og sind i gennem.
Nogle dage, har jeg dog svært ved at få ro for mine knevrende tanker, hovedmenneske som jeg er, hvor der sjældent er stilhed på øverste etage. Her har jeg lært at meditere gennem mine sanser. Jeg fokuserer på, hvad jeg hører, ser, mærker, smager og lugter;
Hører fuglenes kvidren, lyden af blæsten, ser de smukke farver i naturen, mærker vinden i mit hår, kulden på mine hænder, smager på bærene i grøftekanten og indånder lugten af efterår.
Efter sådan en dejlig gåtur, kan jeg mærke min energi vende tilbage.
Hvis du kunne tænke dig at prøve det og blive guidet på vej, kender jeg en dygtig coachkollega, Lykke Zina Olsen, som tilbyder gratis vandremeditationer i Roskilde, det kan varmt anbefales; http://www.lykkezinaolsen.dk/vandremeditation.htm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *