Lykkelig indefra

Vink med en vognstang

29 september , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

I går morges, da jeg kørte min ældste datter i skole, fik jeg smadret hendes cykel. Vi havde haft alt for travl, og fik ikke givet os tid til at sætte den ordentligt fast på cykelanhængeren. Var for sent på den og kørte lidt for stærkt, med det resultat, at cyklen røg af med et ordentligt brag og fløj 200 meter hen ad vejen.
Da jeg stod der og samlede den og alle stumperne op, var det bestemt ikke “pyt”, der kom ud af min mund, men snarere “pis!!” Bedre vink med en vognstang, kunne jeg sådan set ikke havde udbedt mig.
Så nu sidder jeg her og lader det bundfælde. Jeg ønsker mig morgener med god tid, uden stress og jag.
Jeg ønsker mig stilletid for mig selv og nærvær med min mand. Men hold da op, hvor er det svært til tider at få kabalen til at gå op! Her i dag har vi haft en skøn morgen, fordi Thea først mødte kl. 9, og jeg havde god tid til i slendretempo at aflevere mindstepigen, selv kastanier nåede vi at samle.
Forleden snakkede jeg med en stresscoach kollega om, at det at holde sig stressfri faktisk kræver tid og benhård prioritering. Det er og bliver en illusion at tro, at vi kan det hele, vi kommer ikke udenom fravalg.
For mit vedkommende bliver den kortsigtede løsning nok at undvære en halv times nattesøvn, så jeg får tid til at vågne langsomt, mens der er ro i huset. På længere sigt, arbejder vi på løsninger, der involverer hele familien. Hvad gør du, hvordan skaber du tid til dig selv og stressfri morgener?

 “Livet skal ikke bare overstås”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

4 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251