Lykkelig indefra

Omtumlet

08 september , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF
I nat drømte jeg, at jeg trillede lykken foran mig op ad bakke, men at jeg mistede grebet og som en stor snebold trillede den over mig, væltede mig omkuld, lidt fortumlet rejste jeg mig, børstede skidtet af, og tog fat igen…..

Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde vidst, at for hvert barn, der blev lagt ved mit bryst, blev der lagt en tilsvarende byrde af bekymringer på mine skuldre ;-)
I disse dage tumler vi med et skoleskifte for ældstepigen. Hendes klasse har desværre aldrig rigtigt fungeret optimalt, uanset at vi har kæmpet. Det har været det sociale, der har holdt hende der, og desværre er dette også faldet fra hinanden her i den sidste tid. Med store følelsesmæssige rutcheture som konsekvens.

  • Har moderen været proaktiv……….tjek
  • Forsøgt at bibeholde det positive fokus…….tjek
  • Håndteret svære konfliktfyldte samtaler……..tjek
  • Har moderen drukket alt for meget caffe latte……tjek
  • Har nattesøvnen været urolig…….tjek
  • Er vi ved at drukne i vasketøj…….tjek

Status er, at vi i morgen skal på besøg på en ny skole, og foreløbig tegner det rigtigt godt, jeg har netop talt med lærerinden.

Men ingen tvivl om, at det bliver svært, svært for ældstepigen at løsrive sig for det velkendte og trygge og kaste sig ud i det nye. Og svært at overbevise hende om, at det som synes så uoverskueligt nu, kan vise sig at blive det bedste på sigt.

Og hvem melder sig på banen og holder lykken, mens jeg liige puster lidt over hverdagen??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *