Lykkelig indefra

Hvorfor er du her?

30 september , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Som coach, er det en selvfølge, at du er bevidst om din mission/dit livsformål, ja faktisk, er det en integreret del af uddannelsen.
Derfor var jeg da heller ikke i tvivl, da min mentorcoach, her tidligere på året, spurgte ind til min mission.
Med det samme kunne jeg stikke ham en A4 side i hånden, der beskrev min mission indenfor alle mine livsområder. Han tog i mod papiret og vendte det så om, hvorefter han bad mig om at gengive min mission. Jeg kom selvfølgelig til kort, kunne da genfortælle den i store træk, men knivskarpt var det langtfra!
Han bad mig derfor koge den ned til én sætning, som omhandlede det vigtigste.
Min mission har i dag følgende ordlyd:
” Jeg vil leve, elske, lære og gøre en forskel for mig selv og andre”
Og jeg har fået min mission ind under huden og bruger den til at navigere efter i en travl hverdag.
Helt konkret stiller jeg mig selv spørgsmålene:

  • Lever jeg?
  • Elsker jeg?
  • Lærer jeg?
  • Gør jeg en forskel for mig selv og andre?

Jeg bliver tydeligt bevidst om, hvor det halter og kan finde tilbage på min sti og til de ting, der er vigtigst for mig.
Det er min dybe overbevisning, at vi har fået vores liv som en gave, men også som en opgave!
Vi skylder os selv og andre at finde ud af, hvordan vi bedst bidrager med vores unikke talenter, mens vi lever. Men første skridt er at finde ind til, hvorfor du er her ?
Når du har fundet dit “hvorfor”, vil du opleve, at dit “hvordan” bliver tydeligere for dig. Hvilket job vil f.eks.  passe til dit hvorfor. Måske lever du allerede det liv, som du ønsker, men du har ikke været bevidst om det. Jeg kan kun opfordre dig til at sætte fokus på dit hvorfor og til at stille dig selv det svære, men vigtige spørgsmål:
“Hvorfor er jeg her?”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *