Lykkelig indefra

Har du det godt eller fantastisk ?

15 september , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

I går aftes sad jeg og fortalte min barndomsveninde om skoleskiftet, og pludselig kunne jeg høre mig selv udefra. Jeg hørte mig selv bruge vendinger som: “Energimæssigt er jeg helt nede under gulvbrædderne!” og ” Jeg er trættere end træt!”
Så var det, jeg fik spurgt mig selv, hvorvidt det egentligt gjorde situationen nemmere. Ja, faktum er, at jeg er træt og processen har krævet energi, men hey, der er vel ingen grund til at gøre det hele endnu tungere.
Vores ord, både det vi siger til os selv indvendigt, og det vi siger højt, har en kolossal indvirkning på vores følelser. Af den grund er det så utroligt vigtigt at være opmærksom på dit ordvalg. Og det gælder vel og mærket både det negative og det positive. Så hvorfor ikke have det fantastisk i stedet for godt, og hvorfor ikke beskrive en præstation som fremragende i stedet for ok. Jeg siger ikke, du skal lyve, men at det nogle gange sagtens kan lade sig gøre at skrue op for dine “okay-ord” og ned for dine negative formuleringer.
Det kan rent faktisk have en stor effekt!
Så ja, vi har været lidt ude i blæsevejr, men vi står endnu, og grundlæggende har vi det jo fantastisk og har en masse at være taknemmelige for!!
Eller som mindstepigen sagde, da jeg i morges fortalte hende, at hun ville blive hentet tidligt i dag:
“Wauv, sikken en fest!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php:251 Stack trace: #0 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php(207): callixtus_commenter_link() #1 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): callixtus_custom_comments(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(322): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2040): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callix in /var/www/lykkepostej.dk/public_html/wp-content/themes/callixtus/functions.php on line 251