Lykkelig indefra

Vampire Love & Happiness

02 august , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

Jeg har en last, som jeg i går fik lov at hengive mig til. Ser du, jeg er fuldkommen skør med vampyrer, og har altid elsket at se vampyrfilm. Så da Twilight kom til Danmark, og min skønne niece introducerede mig for det univers, var jeg solgt. I går var vi kommet til 3. film i rækken, og kunne i 2 timers intens spænding følge Bella og Edwards lovestory.
Den film har alle ingredienser; kærlighed, trekantsdrama, action og smukke mænd med bare overkroppe.
Vi holder vejret, når Edward på ægte gammeldags facon frier til Bella, og betages og indfanges af deres dybe, dybe kærlighed. Bjergtages af deres overvældende passion og ønsker os det samme.
Det de har, vil vi også have, tænk at opleve så intens kærlighed, ja tilmed både fra en guddommelig smuk vampyr og en lækker, lækker varulv ;-)
Hverdagen slår én med en dørhammer, når man forlader biografen og man skal til at forholde sig til mad til børnene og må en tur forbi Mcdonalds.
Jeg håber teenage pigerne, som har taget Twilight til deres hjerter, får lov at opleve en passion og kærlighed i deres liv, som bare tilnærmelig vis kan måle sig med Bella og Edwards, og at de ikke bliver skuffede.
Jeg er dog en kende bekymret på min egen teenage drengs vegne, kan de mon leve op til de store forventninger?!
Og som den modne kvinde, jeg selv efterhånden er blevet, begynder jeg at reflektere og drage sammenligninger til hverdagen (kan ske, at det er derfor filmen skal ses af teenagere).
Hvordan kan jeg få mere passion ind i mit eget hverdagsliv, nu hvor vampyr Edward er nuppet?
“Hvad brænder jeg for?” “Hvad giver mig en fornemmelse af lykke?”
Fortsættelse følger i næste film, nå nej blogindlæg :-)

” Når vi lærer at sige dybt og lidenskabeligt ja til det, der virkelig betyder noget, så begynder freden at sænke sig i vores liv som gyldent sollys, der trænger ned til skovbunden.”
– Thomas Kinkaide

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *