Lykkelig indefra

Life unplugged

08 august , 2010 - af Charlotte - Kategori: Ikke kategoriseret
PrintFriendly and PDF

“Life unplugged”, er det slogan, som de bruger hos Christine og Allan på Tohøjgaards Bed and Breakfast på Møn. Deres beskrivelse af stedet, lød så indbydende, at jeg lod mig friste og bookede en overnatning her fra fredag til lørdag. Heldigvis faldt det sammen med, at der faldt regn over Sjælland, så min landmand kunne tage med os. Men på Møn skinnede solen alt i mens vi var der og vi fik en herlig afslutning på pigernes sommerferie. 24 intense timer og stunder af lykke. Det var en fryd at opleve vores værters passion for stedet – alt var gennemført charmerende, alene det, at de havde givet værelserne forskellige navne og farver.

Vi fik “Panorama” med en fantastisk udsigt over marker og vand, og lige foran vinduet stod der en lænestol, der bare kaldte på én. På værelset bød de os velkommen med en lille bakke med hyldedrik, frugt, chokolade og blomster.

På stolen i havestuen lå Eddie og flød i en solplet, sjældent har jeg set en kat så afslappet.
Vi fik udleveret et lille afkrydsningsskema; hvornår ønsker I morgenmaden serveret, hvad ønsker I og hvor mange minutter skal jeres æg koge? Indbegrebet af høj service og omtanke.
Morgenmaden i sig selv var en sanseoplevelse; hjemmebagt brød, den sprødeste bacon med svær,  marmelader i fine små glas, frugtsalat, økologisk æblejuice og varm kakao. Næste gang vælger vi også at spise aftensmad der. I deres brochure står der, at de elsker at lave mad! Ingen tvivl om det, her mærkede man passionen og livsglæden! Det strålede ud af Christine og Allan, at de laver, hvad de brænder for!

På deres opslagstavle fandt jeg disse vise ord;
” Do what you want, like what you do”
Gør det, som du har lyst til her i livet og elsk det du gør! Et eksempel til efterfølgelse :-)
www.tohoejgaard.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *